Justine Vayrac Maman D Un Petit Garcon

Répandez l'amour du partage
Justine Vayrac Maman D Un Petit Garcon
Justine Vayrac Maman D Un Petit Garcon

Justine Vayrac Maman D Un Petit Garcon – Efter att Justine Vayrac försvann har en mistänkt just satts under utredning för mord, och nu måste hennes föräldrar konfrontera den smärtsamma verkligheten, “écrasés par le chagrin”.

BFMTV åkte jusqu’à staden Tauriac i Lot, där den 20-åriga kvinnan föddes och växte upp.Det har regnat i Lot-regionen hela dagen idag, särskilt i byn Tauriac. En lokalinvånare talade ut på BFMTV:s mikrofon och uttryckte sin sorg och ilska över tragedin.

Han har också sagt att den unga kvinnans föräldrar är “écrasés par le chagrin” och att deras liv är “fichue” nu.På söndagskvällen försvann Justine Vayrac från området kring nattklubben La Charrette i Brive, där hon hade festat med vänner. Det finlandais rapporteur om att hon efter några drinkar på klubben kände sig illamående och bestämde sig för att sova bort det i sin bil.

En vän jusqu’à den unga kvinnan som han hade lämnat med sig hävdar att hon då hade korsat vägen för en “medvetenhet” och försvunnit in i natten. Deras vänner blev oroliga när de såg att den unga kvinnan inte hade uppdaterat sin följeslagare sedan klockan 02.00.

Hennes mamma var orolig för att hon inte har hört från sin dotter sedan i söndags eftersom hon är inblandad i “fusionnala” relationer med sin dotter som “bor 50 meter från chez elle,” sa, “Son nouveau petit copain l’attendit.” I torsdags tog dock fallet en dramatisk vändning när den ökända “konnaissance” i fråga utreddes för mord.

Du tittar på en 21-årig manlig professionell bonde.Han sattes i tillfälligt häkte och erkände sedan efter 24 timmar att han “hade träffat offret medan de alla två var på hennes hemvist och att de préférer d’avoir un rapport sexuel consenti”, som ordföranden uttryckte det, och tillade att den unga mamman till en 2-årig pojke hade dött av en “coup de poing”.

Enligt en lokal tjänsteman i Brive deltog Justine Vayrac i ett utbildningsprogram där för att bli medicinsk assistantent.Hennes barns pappa bor i Toulouse, men enligt hennes mamma kommer hon och hennes barn överens “bien” och hon har vårdnaden om pojken.

Vayrac inte visat några livstecken.Utredarna undersöker flera spår och mistänker en ung man som den 20-åriga kvinnan tillbringade kvällen med på en skuggig nattklubb. Som åklagaren i Republiken Brive, Émilie Abrantes, förklarar, har han ett antal faktorer som pressar honom.

Justine Vayrac Maman D Un Petit Garcon

Mysteriet kring Justine Vayracs försvinnande har ännu inte lösts. Flera husrannsakningar och beslag har genomförts av polisen. Den primära mistänkte är en ung man i 20-årsåldern som sågs lämna huset med offret.

Det var han som borde ha väntat på Justine utanför klubben.Blodbevis som hittades i hans hus och i hans bil är bara ett av flera bevis som väger tungt mot honom. Det har uppmärksammats av Émilie Abrantes, åklagaren i republiken brive.

Handväskan som tillhörde Justine, som innehöll personliga tillhörigheter, hittades bränd nära vaktens hem som var synlig från utsidan.” Väskan grävdes fram i byn Beynat, exakt tjugoen kilomètre öster om Brive. Limoges brottsutredningsenhet behöver tillgång till en rättsakt.

Justine Vayracs mamma var orolig för att hon inte har hört från sin dotter sedan i söndags, och sa till en AFP-reporter att hon har “fusionsnära” förbindelser med sin dotter, som “bor på 50 mètres avstånd från henne i Tauriac (Lot), environ 50 kilomètres de brive.

Tvåbarnsmamman Justine Vayrac har inte setts sedan runt klockan 04:00 på söndagen, när hon senast sågs nära boîte de nuit “La Charrette” där hon hon hade tillbringat natten med vänner.

Hon sa också att även om Justine Vayrac inte längre bor med sitt barns pappa i Toulouse, så “går det bra” mellan dem och att hon har vårdnaden om sin unge pojke. Enligt polisens publicerade efterlysning är den försvunna unga kvinnan kaukasisk, med medellångt, rakt hår, klara ögon och en höjd av 1,65 mètre.

Hon var klädd i en pastellrosa klänning och vita Converse-sneakers när hon försvann. nan tisdagen den 25 octobre. Vayrac anmäldes försvunnen söndagen den 23 oktober.Efter en utekväll på diskoteket i Brives-la-Gaillarde, Corrèze, försvann 20-åriga Justine Vayrac vid tretiden på söndagen. Lucas L, “en bekant” jusqu’à den unga modern i familjen, förhördes kort efter händelserna ägde rum och hittades död av sina sår.

Justine Vayrac Maman D Un Petit Garcon
Justine Vayrac Maman D Un Petit Garcon

Leave a Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Bloqueur de publicités détecté !!!

Nous avons détecté que vous utilisez des extensions pour bloquer les publicités. Veuillez nous soutenir en désactivant ces bloqueurs de publicités.

error: Le contenu est protégé !!